Játék mindörökké - pénteken kezdődik a Játékfesztivál


2011-05-30 17:58:45  | cikk: Tóth Tamara  | 


Az egész hétvégén a játéké és a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep városunkban, hiszen a Pápai Nemzetközi Játékfesztivál gazdag programjai révén a kicsik mellett a felnőttek is visszarepülhetnek gondtalan gyermekkorukba. A hagyományos programok között idén is lesz fesztiválmenet, vadászkutya bemutató, meseszekér és játszóház, pónilovaglás és pónifogat, főzőverseny, horgászverseny, papírsárkány-reptetés és természetesen tűzijáték. Hatodik alkalommal rendezi meg Jótékonysági Motoros Napját a Játékfesztiválhoz kapcsolódóan a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör elmaradhatatlan programjaival, mint a veteránmotor és amerikai autó kiállítás, motoros ügyességi verseny és a motoros felvonulás. Pénteken Óvodapedagógiai Szakmai Konferencia kezdődik a JMK színháztermében, ahol dr. Gósy Mária, az MTA Nyelvtudományi Intézetének tanszékvezetője tart előadást az anyanyelvű oktatás útjairól, akadályairól, nehézségeiről és megoldásairól a szakembereknek. Ismét lesz kalandfalva magaslati akadálypályával és „Retro vidámparkkal”, kötélhúzó verseny, „Fitt falu” interaktív egészség-és környezetvédő családi programokkal és rengeteg fellépő színesebbnél színesebb programokkal. Idén is lesz Miniolimpia és úgynevezett Hagyományok Falva. A rendezvényt záró vasárnapi tűzijáték előtt a Piramis együttes alapozza meg a hangulatot, a pénteki nyitókoncerten pedig a Kiscsillag zenekar muzsikál. A Játékfesztivál idén a Szabadtéri színpad, a Várkert, a Vasas-pálya, a JMK színházterem, az Erzsébet liget helyszíneken valósul meg. A jó hangulat és a jó programok adottak, reméljük az időjárás is kegyes lesz. A rendezvény látogatása ingyenes.

program

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-13 18:14:52

Átadták a Mosolydobozokat


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 10:36:30

Az Alapellátási Intézet is részesült a Kínából érkezett maszkokból


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 22:33:05

Megtartotta első ülését a hegyekben megalakult részönkormányzat


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 14:12:04

Szolgálatban szilveszterkor