A megyei közgyűlésben végzett munkáról tájékoztatott a Jobbik


2011-05-31 17:05:03  | cikk: mo  | 


A megyei közgyűlésben végzett munkáról tájékoztatott a Jobbik  főképe
Orbán Imre, a megyei közgyűlés jobbikos tagja két, a pápai kistérséget is érintő döntésről számolt be mai sajtótájékoztatóján.
A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése mai ülésén döntött a Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottság külsős bizottsági helyéről, valamint a Veszprém Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriumi tagjairól. Orbán Imre elmondta, mindkét helyre a Fidesz frakció delegált tagokat. Kósa Kornélt a bizottsági helyre, Áldozó Tamást, Lasztovicza Jenőt, Takács Szabolcsot, Papcsák Ferencet és Braun Mártont az alapítvány kuratóriumába a jobbik nem támogatta, mivel a radikális párt képviselője szerint nem rendelkeznek megfelelő szakmai előélettel és gyakorlattal.
- Úgy néz ki, hogy a Veszprém Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a Fidesz-közeli cégek és vállalkozók kifizető helye lesz. Ezért kellett az alapítvány kuratóriumának létszámát lecsökkenteni. Akár Pápát, akár a megye bármely pontját nézzük, már most látszik, hogy a haveri kör előnyben részesül a megbízásoknál – fogalmazott Orbán Imre.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakciója támogatja az oktatási intézmények alapító okiratának módosítását, azonban a megyei közgyűlés elnökének hozzáállását e kérdésben visszautasítja.
- A benyújtott határozathoz a megállapodás-tervezetet az adott napirendről szóló szavazás közben illetve a közgyűlés végeztével kaptuk meg. Talán a Balla Róbert Téri Általános Iskola, a Petőfi Sándor Gimnázium, az Acsády Ignác Szakképző Iskola, a Bartók Béla Zeneiskola és a Türr István Gimnázium megérdemelt volna annyit, hogy a megyei képviselők elolvashassák a pápai önkormányzat és a megyei közgyűlés közötti megállapodás-tervezetet – mondta el a közgyűlés jobbikos tagja.
A radikális párt képviselője hozzátette, úgy tiltakozott az eset ellen, hogy nem nyomott gombot a szavazásnál.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-23 19:53:32

Magyarnak lenni, magyarnak maradni


ajánlott cikk főképe

2019-09-28 14:11:32

Évadzáró kempingtalálkozó Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-12-02 21:06:19

Adventi készület a Nagytemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:22:50

Történelmi játszóvár lesz a Hagyományok Hegyén