Lovrencsics marad Pécsen


2011-05-31 17:17:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lovrencsics marad Pécsen főképe
Lovrencsics Gergőnek ma lejár a szerződése az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC-nél, így a baranyaiaknak a támadó új klubjával, a Pápával kellett egyezkedniük annak érdekében, hogy a csatár pályára léphessen a piros-feketék sorsdöntő szigetszentmiklósi bajnokiján. A tárgyalások eredményesek voltak, így a Lombard Pápa és a PMFC közötti megállapodás értelmében Lovrencsics Gergő még egy mérkőzésen szerepelhet a pécsi együttesben. A PMFC szombaton feljut az élvonalba, amennyiben az utolsó előtti fordulóban nyer a Szigetszentmiklós otthonában. A fiatal támadó az utolsó, Veszprém elleni bajnokin pedig a pályán kívülről segítheti a PMFC-t a bajnoki cím megszerzésében.

(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-14 19:50:33

Negyedik helyen telel a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 10:08:00

Elhunyt a Pápai ELC korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2019-11-03 16:30:45

Két góllal nyert Pápán a Nagykanizsa


ajánlott cikk főképe

2020-01-24 14:25:37

Túl a 60-on is a triatlon szerelmese - Burján Ernőné Zsuzsa példát mutat a fiataloknak