Szüreti mulatság a Búzavirág csoportban


2011-05-31 21:33:24  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Szüreti mulatság a Búzavirág csoportban főképe
Ma délután tartotta évzáró ünnepségét a Nátuskerti Óvoda. A Búzavirág csoport kicsinyei szüreti mulatsággal kedveskedtek szüleiknek, hozzátartozóiknak.
Szekér Lászlóné óvodavezető elmondta, a gyerekek lázasan készültek a mai műsorra, ami egyben a nagycsoportosok búcsúztatója is.
- Óvodánkban már hagyomány, hogy az évzáró műsor keretein belül a nagycsoportosokat is elbúcsúztatjuk. Így történt ez ma is, amikor a kisebbek, majd a leendő elsősök is elköszöntek kedves óvodájuktól. Néhány gyermek a héten már pityergett, sajnálják, hogy többé nem jönnek a megszokott oviba. Sosem sírtak még ebben a csoportban, de most még a fiúk szeme is könnybe lábadt - tette hozzá Szekér Lászlóné.
A Nátuskerti Óvoda négy csoportjában idén összesen 35 gyermek búcsúzott.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-21 21:07:43

Sikeres pályázat - megújuló kiállítás


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 13:53:14

Rendben zajlanak a önkormányzati választások városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 10:00:04

Mindennap értéket adunk - Kultúrházak éjjel-nappal Pápán is


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 21:20:05

Készülnek az adventi hangversenyre a PNNÖ tagjai