Egy nap a tónál - Diáknap a munkácsysoknak


2011-06-01 14:38:11  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Egy nap a tónál - Diáknap a munkácsysoknak főképe
Gyermekzsivajtól volt hangos a Malom-tó és környéke, hiszen közel 600 munkácsys gyermek és felnőtt látogatott ki a természetbe a hagyományos iskolanap keretein belül. A jó időnek köszönhetően, volt aki biciklivel, volt aki gyalog, a legkisebbek pedig busszal érkeztek az egész napos programra. 
Iványi Andrea szervező elmondta, hogy minden évben az iskola diákönkormányzata szervez egy napot, amelyet a szabadban töltenek. Ilyenkor az egész iskola eljön és különböző vidám programokon vehetnek részt tanulók, így az 1-2. osztály tréfás sorversenyeken, a 3-4-5-6. osztály akadályversenyen, míg a nagyobbak foci körmérkőzésen mérték össze tudásukat. Az 1-3 évfolyam nagy kondérban főzött, míg a többi osztály külön-külön - néhány szülő segítségével - gulyást, paprikás krumplit vagy pörköltet készített. A jó hangulatú diáknap során a gyerekek megtekinthették a tó környékét, kellemes sétát tehettek a szabadban, tollasozhattak, métázhattak vagy éppen pihenhettek az árnyékot adó fák tövében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:59:36

Néhány hét múlva már működik az okoszebra


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 14:11:49

Kétszer is negatív lett a pápai kórházból Ajkára küldött koronavírus-gyanús beteg tesztje


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 12:42:53

Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal


ajánlott cikk főképe

2020-06-28 15:24:06

90. születésnapján köszöntötték Takács Károlynét