Övvizsga a Bakony Judo Clubnál


2011-06-01 20:55:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Övvizsga a Bakony Judo Clubnál főképe
Az övvizsgát hétfőn és ma rendezték a Tarczy Lajos Általános Iskola B épületének tornatermében. A judósok száma miatt két nap alatt kellett lebonyolítani a vizsgát. A sportolókra elméleti és gyakorlati rész is várt. Évente két övvizsgát szervez az egyesület, 2011-ben ez volt az első, a következő decemberben lesz.
- Hatodik, ötödik és negyedik kyu-s vizsgák vannak ma, fehér, citrom és narancssárga övfokozatokra vizsgáznak a gyerekek – mondta Végh József, a Bakony Judo Club elnöke. Hétfőn nagyon szép vizsgákat láttunk, mindenkivel elégedettek voltunk, bízom benne, hogy ez ma sem lesz másképp. A vizsga során két versenyző van a szőnyegen, egyikőjük bemutatja a másikon a dobásgyakorlatokat, illetve a földharc elemeket. Ezt követi az elméleti vizsga, mely során többek között a sportág történetéből, versenyszabályokból kapnak kérdéseket.
A Bakony Judo Club már javában szervezi szombati háziversenyét, a Miniolimpián a házigazdák mellett holland és szlovák judósok lépnek tatamira. A pápaiak jövő héten hét versenyzővel és két edzővel Casalecchio di Reno-ba utaznak, ahol az ottani csapattal közös edzésen vesznek részt, másnap pedig egy versenyen is szőnyegre lépnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség