Már építik a helyszíneket a Játékfesztiválra


2011-06-02 13:51:16  | cikk: mo  | 


Már építik a helyszíneket a Játékfesztiválra főképe
Már építik a fesztiválsátrat a Bajvívótéren, és több helyszínen zajlik a készülődés a holnap kezdődő Játékfesztiválra.  A 120 különféle programot felvonultató rendezvény 8 helyszínen valósul meg: a Bajvívótéren, a JMK színháztermében, a Várkert egyes területein, az Erzsébet ligetben, az Esterházy-kastélyban, a Sportcsarnokban, a Pedagógus Művelődési Ház és a Szabadtéri színpadon.
Nagy a készülődés a Sportcsarnok előtti területen is, ahol élménypark működik holnaptól a Játékfesztivál ideje alatt. 
A Várkertben több helyszínen zajlanak majd a programok, itt közel hatvan sátrat építenek fel, melyekben kirakodó vásár, kiállítás, játszóházak és civil szervezetek bemutatója kap helyet.A Játékfesztivál helyszínei közül - a rekonstrukciós munkálatok - miatt kikerült a Fő tér.
A kiemelt programok ezúttal a Szabadtéri színpadon zajlanak majd. Itt lesz például vasárnap este a Piramis koncert és a záróceremóniát követő tűzijáték is. A szervezők felhívják a látogatók és érdeklődők figyelmét, mivel a Szabadtéri színpad befogadó képessége véges, a tűzijáték ideje alatt az egykori pártház és a Fő tér közötti terület el lesz zárva a forgalom elől. A látványos tűzijáték innen is megtekinthető, hiszen a rakétákat a színpad mögötti területről lövik fel.

A tűzijátékkal kapcsolatban Veszpréminé Turtsányi Valéria a következő felhívást tette közzé:

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a Pápai Játékfesztivál záróeseménye, a tűzijáték ebben az évben az alábbi helyszíneken tekinthető meg, illetve lesz látható:

Szabadtéri színpad
Szent István út Esterházy utca és Gróf út közötti szakasza
Bajvívó tér (Piac térrel szembeni füves terület)
Élménypark (Sportcsarnok és Petőfi Gimnázium előtti terület)

Jó szórakozást kíván a rendezőség!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 12:36:53

Védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


ajánlott cikk főképe

2020-04-29 15:10:20

Online játékok, házhoz megy a könyv - Digitális térben működik a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 20:34:20

A piros lap mögött, avagy hatósági házi karanténban


ajánlott cikk főképe

2020-04-28 13:17:03

Dr. Nagy Ákos az év pápai rendőre