A Lipóthoz utazik a Lombard II


2011-06-03 11:56:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lipóthoz utazik a Lombard II főképe
Hétvégén eldőlhet az NB III-as labdarúgó bajnokság. Két fordulóval a pontvadászat vége előtt ugyanis három pontos előnnyel várja a bajnoki találkozót a Soproni VSE, idegenbeli győzelmük esetén bebiztosítanák bajnoki aranyukat, ami nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis a Balatonfüredhez látogatnak. Matematikailag még a Lombard II is odaérhet az első helyre, ehhez azonban a Sopron botlásai mellett be kell húznia a hétvégi Lipót elleni bajnokit és jövő héten a Haladás II ellen sem hibázhatnak. Közben ráadásul fél szemmel a Hévízt is figyelniük kell, a csapat hátránya két pont a mieinkkel szemben. A pápaiak nagyon elfogytak a szezon végére, többen is olyan komoly sérülést szedtek össze, hogy Nagy Mihály nem számolhat velük a hátralévő két meccsen. A pápaiak vezetőedzője ezúttal is nehéz találkozóra számít.
- Egy nagyon erős fizikumú, masszív csapathoz látogatunk. Igyekszünk sok futással megoldani a feladatunkat. Sérültjeink nem javultak, sőt Megyesi Richárd térde begyulladt a vasárnapi mérkőzésen, így rá sem számíthatok. Peric eltiltása lejárt, de nem tért vissza Pápára.

A 29. forduló párosításai:
Haladás II – Hévíz
MTE 1904 – Répcelak
Badacsonytomaj-Tapolca – Sárvár
Kőszeg – Büki TK
ZTE II – Várpalota
Balatonfüred – Sopron
Csorna – Celldömölk

Az állás két fordulóval a bajnokság vége előtt:
1. Sopron 65 pont
2. Lombard II 62
3. Hévíz FC 60
4. MTE 1904 50
5. Haladás II 49

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság