Heffler túl drága az ETO-nak?


2011-06-03 18:26:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Heffler túl drága az ETO-nak? főképe
A Győri ETO FC előrehaladott tárgyalásokat folytat Heffler Norberttel, akit még féléves szerződés köt a Pápához - írja a kislafold.hu. A lap úgy tudja: a két klub tulajdonosa már megegyezett abban, hogy az ETO játékosokkal egyenlíti ki az egykori U20-as válogatott középpályás vételárát, az ügy azonban mégsem ilyen egyszerű. A bonyodalmak ott kezdődnek, hogy a labdarúgóra időközben több klub is ráhajtott, szóba került a neve a Ferencvárosnál és Pakson is, a megyei lap emellett a Kecskemétet is emlegeti. A napilap szerint talán ennek hatására a 21 éves labdarúgó egyre feljebb srófolta az igényét, arról hallani, immár nettó ötezer eurós (1 millió 350 ezer Ft) havi fizetést kér Győrött, amit az ETO nem tud megadni a részére. Így könnyen előfordulhat, hogy Paksra igazol, ahol a testvére, Tibor is futballozik. Az atomvárosi csapatnak azonban a Lombard Pápával is meg kell még egyeznie: a lap információi szerint Heffler ára 200 ezer euró (54 millió forint) körül lehet. Ezért még az sem zárható ki, hogy a középpályás végül az ETO labdarúgója lesz. Ha ugyanis most nem kel el, akkor 2011. decemberig maradnia kell a pápai egyesületnél és az év végén ingyen távozhat. Ez pedig jelenlegi kenyéradó klubjának nem érdeke.

(kisalfold.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-30 06:59:26

Három érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra


ajánlott cikk főképe

2019-12-03 14:03:12

Egyetlen gól döntött


ajánlott cikk főképe

2019-11-28 10:00:48

Veretlenek sakkozóink


PÁPA időjárás