„Dicsérjétek az Urat tánccal!” - Vizsgabemutató a Tánc-Láncnál


2011-06-04 07:18:25  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Dicsérjétek az Urat tánccal!” - Vizsgabemutató a Tánc-Láncnál főképe
Tegnap este kezdődött a Pápai Református Kollégium Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézménye hagyományos tanévzáró vizsgabemutatója a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos vizsga alatt közel 500 diák mutatja be tánctudását a négytagú vizsgabizottság előtt.
Tegnap este a modern-és társastánc tagozat növendékei adtak számot tudásukról, melyben az angolkeringőtől a salsáig mindenféle színvonalas produkciót láthatott a közönség.
Müller Anita, a Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vezetője, kérdésünkre elmondta, az idei év nagyon mozgalmasan telt az intézménynél.
- A gyerekek a vizsgára már szinte év eleje óta lázasan készültek. Úgy gondolom, hogy a Tánc-Lánc művészeti iskola már elfoglalta azt a helyet, ahol számon tartják a városi rendezvények között. Iskolánk diákjaira bármikor lehet számítani. Kiemelkedő a Kékfestő Múzeumban történt Duna Televíziós forgatás, amelyen sokan részt vettünk. Rengeteg iskolai rendezvényen, kulturális bemutatón és egyéb versenyen képviseltette magát intézményünk. Képzőművészeink is szép eredményekkel büszkélkedhetnek szóló táncosainkkal együtt. A nyáron sem fogunk unatkozni, hiszen táborokba megyünk, valamint falunapokra, egyéb rendezvényekre - mondta Müller Anita.
Csütörtökön a képzőművészeti tagozaton nyílt zárókiállítás, amely a Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolájának dísztermében látható.
A bemutató ma délelőtt és délután folytatódik néptánccal, valamint ebéd után felvonulással a városban, melyen a JMK Vadvirág Néptáncegyüttes, a dunaszerdahelyi Pántlika népzenekar és a JMK Tücsök gyermek népzenekar is közreműködik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:21:48

Hétfőtől bezárnak az iskolák, az óvodákról, bölcsődékről az önkormányzatok döntenek


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 14:28:57

A te országod. A te hangod - Nemzeti konzultáció a koronavírusról