Katonacsaládok találkozója a HEMO-ban


2011-06-04 16:59:08  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Katonacsaládok találkozója a HEMO-ban főképe
Idén első alkalommal szervezte meg a Pápai Honvéd Bajtársi Klub a katonacsaládok találkozóját, melynek a Helyőrségi Klub adott otthont. A Játékfesztivál programjaiban is szereplő esemény ma délelőtt kezdődött a klub művelődési házában, amikor is Major Anna, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke és Domonkos Miklós ezredes, a pápai bázisrepülőtér parancsnoka köszöntötte a megjelenteket, majd előadásokat hallhattak a résztvevők.
- A Dunántúlon, illetve a közvetlen környezetünkben élő régi és aktív katonáknak és családjainak rendeztük ezt a találkozót.A színes programok között szerepelt a honvédség egyenruháit és kitüntetéseit bemutató kiállítás, valamint egy Gripen repülőgép-szimulátor is várta az érdeklődőket. A gyerekekre is gondoltunk, hiszen ők játszóházba mehettek a délelőtt során. A felnőttek előadást hallgathattak meg a bázisrepülőtér életéről Domonkos Miklóstól, a kupi lokátorról Vörös Zoltán őrnagy beszélt, míg a 47. Pápa Harcászati Repülőezredről Szőke Sándor nyugállományú törzszászlós tartott előadást. Végül a Pápai Honvéd Bajtársi Klubról szólt Legény Miklós klubtagunk. A Pápai Musical Stúdió és a Magyar Honvédség Légierő Zenekara is megtisztelt bennünket jó hangulatú koncertjével. A Játékfesztivál keretin belül van egy katonai bemutató sátor, ahol repülőgép szimulátor és egyéb katonai eszközök várják az érdeklődőket a Várkertben. Reméljük, jövőre is összehozunk egy hasonló találkozót- mondta Horváth Ferenc szervező.
A rendezvény bajtársi ebéddel, majd meghitt beszélgetéssel zárult a kora délutáni órákban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 15:35:49

Csak sürgős műtéteket, beavatkozásokat végezhet a kórház


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 21:34:26

Visszaváltják a bérleteket, de lesznek koncertek


ajánlott cikk főképe

2020-07-23 17:36:26

Grőber Attila a testületi ülésről


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 19:13:07

A holokauszt pápai áldozataira emlékeztek a zsinagógában