Utánunk a vízözön - mesejáték a Teleszterion előadásában


2011-06-04 21:28:18  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Utánunk a vízözön - mesejáték a Teleszterion előadásában főképe
A Teleszterion színművészei már elengedhetetlen részesei a Játékfesztiválnak, így idén is felléptek új és pörgős, kissé szokatlan stílusukkal a várkertben kialakított színpadon. Játszottak már mitológiai mesét, tavaly népmesével, idén pedig bibliai történetek feldolgozásával álltak a pódiumra.
- Bibliai történeteket feldolgozó, vidám, tréfás jelenetsor volt, semmiféle különösebb tanítási, nevelési szándék nincs benne. Szimplán csak kellemes és vidám hangulatot szerettünk volna varázsolni a nézőknek - mondta el kérdésünkre Komáromi Sándor rendező, aki már 2003 óta vezeti a Teleszterion Színházi Műhely elnevezésű csoportot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 17:47:22

Munkák a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 09:20:50

Folytatódik a lakossági textil arcmaszkok osztása


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:46:45

Mínusz 310 millió forint