Pro Publicot kaptak a motoros betyárok


2011-06-04 22:11:30  | cikk: mo  | 


Pro Publicot kaptak a motoros betyárok főképe
Lezajlott a motoros felvonulás, már a Junior Streetfighter Team vagyis a Fehérvári Akrobatikus Motoros Egyesület vakmerő fiataljai is befejezték veszélyes, egyben igencsak látványos mutatványaikat, éppen a rockfesztivál következő zenekara készülődött fellépésre a színpadon, amikor dr. Áldozó Tamás polgármester a színpadra szólította a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör elnökét, Kövi Gábort. A baráti társaságból, 2005-ben alakult egyesület ugyanis nagy elismerésben részesült. Pápa város polgármestere a példaértékű közéleti szerepvállalása, a város intézményei, civil szervezetei részére nyújtott önzetlen támogatása elismeréseként a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör Egyesület részére Pro Publico díjat adományozott.
Kövi Gábor meglepve és meghatottan vette át az elismerést. A jótékony betyárok vezetője a ceremónia után – érthető módon – nem is nagyon találta a szavakat, csak ennyit mondott:
- Nagy az öröm, köszönjük az elismerést. Úgy néz ki, beérett a gyümölcs, öt év munkája most beérett!
Öt évvel ezelőtt a közös szenvedély, a motorozás hozta össze a csapat tagjait, s alakított ki belőlük egy összetartó közösséget. Egy olyan közösséget, mely szeretné népszerűsíteni a motorozást, megismertetni másokkal a motorosok sajátos világát és egyéniségét. A Játékfesztivál keretében tartott találkozójuk minden évben színvonalas kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A legkisebbek mindig is közel álltak hozzájuk, az elmúlt öt évben adományokat gyűjtöttek és támogatták a kórház gyermekosztályát, a Vajda lakótelepi, az Erzsébetvárosi Óvodát, a Kópé-Vár játszóteret és a Napsugár Bölcsődét. Ebben az évben az adományokból befolyt összegből a Tókerti Óvoda részére vásárolnak egy új hintát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 12:36:53

Védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 20:30:12

On-line vállalkozói fórum a paktum projektben


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 10:51:42

Koszorúzással tisztelgett a város a 48-as hősök emléke előtt


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten