A K.O. Színpad is debütált a Játékfesztiválon


2011-06-05 13:16:29  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A K.O. Színpad is debütált a Játékfesztiválon főképe
2010 szeptembere óta működik a JMK K.O. Színpada. A formáció Tabarin: Megbékélt ellenségek című vásári komédiáját mutatta be a Játékfesztivál programjain belül a Várkerti színpadon. Szabó Szilárd, a társulat vezetője elmondta, jelenleg 5 fővel dolgoznak, de továbbra is várják a színészkedni vágyó fiatalok jelentkezését. 
- A Megbékélt ellenségek egy pikáns történet, ami a szerelemről, a megcsalásról szól. A darabot nem modernizáltuk, de megpróbáltuk különböző kellékekkel, jelmezekkel színesíteni. A társulat még nem szerepelt a nagyközönség előtt, ez az első fellépésünk. Reméljük, sok darabot készíthetünk majd. Szeretnénk a diákokat olyan előadásokkal megcélozni, amelyek nekik szólnának, talán még iskolákba is kimennénk az előadásainkkal. Jó lenne, ha több gyermek szeretné meg a színházat - fogalmazott Szabó Szilárd.
A JMK K.O. Színpada hétfőnként 17 órától tartja foglalkozásait a színház emeleti előadótermében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-12 09:32:41

Eljött az árvácskák szezonja


ajánlott cikk főképe

2019-10-08 08:17:47

"A személyesség a legfontosabb" - Prőhle Gergely volt a vendég


ajánlott cikk főképe

2019-11-25 20:18:02

Világhírű művészek Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-09-04 22:44:11

Gyerünk a színházba be!


PÁPA időjárás