Fát ültetett a PÁNKE


2011-06-05 16:21:21  | cikk: mo  | 


Fát ültetett a PÁNKE főképe
A környezetvédelmi világnap alkalmából juharfát ültetett a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) ma délután. A csoport kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemnek, azt vallják, gyermekeinket is e szellemben kell nevelni, időben tudatosítani bennük, hogy Földünket, környezetünket óvni kell. Környezetünk szebbé tétele érdekében a PÁNKE egy 6 négyzetméteres virágágyást is örökbe fogadott az önkormányzat által meghirdetett program keretében, melyet egy éven át lelkiismeretesen gondoznak majd – fogalmazott Krasztel Lászlóné, a PÁNKE elnöke. Az Erzsébet liget Hunyadi utca felőli oldalán ültetett juharfa mellett Bodnár Andrea pedagógus, környezeti nevelő hívta fel a figyelmet e világnap fontosságára, majd néhány jó tanáccsal látta el a megjelenteket.
- Amit tehetsz: kísérd figyelemmel a környezetvédelmi műsorokat, tájékozódj!Ismerkedj civilekkel, kapcsolódj be a környezetvédő szervezetek munkájába!Válaszd a visszaváltható, hosszú élettartamú termékeket!Takarékoskodj a vízzel!
A rendezvényen a gyerekek és szüleik közösen helyezték végső helyére a fiatal juharfát, mely reményeik szerint mások figyelmét is felhívja majd a környezetvédelem fontosságára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-02 18:07:04

Rendben zajlik az egészségügyi alapellátás városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-04-03 20:18:06

Megérkeztek Kínából az arcmaszkok


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 12:30:58

Aki teheti ne vigye óvodába, bölcsődébe gyermekét - Unger Tamás alpolgármester sajtótájékoztatója


ajánlott cikk főképe

2020-05-21 13:50:45

A tarczys Hatvani Márk országos első helyezett informatikából