Gyermek horgászverseny az Elmax tavon


2011-06-05 18:02:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyermek horgászverseny az Elmax tavon főképe
A Pápai Játékfesztivál zárónapjának délelőttjén teltházas gyerek-, és hét iskola (Pápakovácsi, Szent István, Weöres, Tarczy, Vaszar, Munkácsy, Erkel) részvételével csapatversenyt rendezett az Elekthermax Vasas Horgászegyesület. Korábban soha nem nevezett ennyi gyerekhorgász a kupára, közel 60 fiatal foglalt helyet a vízparton.
- Az egyik tavon iskolák közötti versenyt hirdettünk, a másik oldalon az egyéni küzdelmek zajlottak – mondta Kis Róbert, az egyesület gazdasági vezetője. A sekélyebb vizeken három kilogramm fölötti fogási eredmények voltak, néhány ponty is a szákba került, a mélyebb helyen két kilogramm körül fogtak a gyerekek. A legtöbben az úszós felszerelést választották, ami nyerőnek bizonyult.
A versenyt dr. Áldozó Tamás polgármester szavai zárták.
- Azt kívánom nektek, akik a versenyen részt vettetek, hogy soha ne hagyjátok abba a horgászatot, legyetek mindig ott a tavak partján, így szeretni fogjátok a természetet, vigyázni fogtok rá. Legyetek mindig horgászok!

Az ünnepélyes díjátadót követően az egyesület minden jelenlévőnek finom halászlével kedveskedett.

Eredmények:

Csapatverseny
1. Szent István
2. Vaszar
3. Munkácsy

Egyéni
1996 és utána születettek
1. Blaskovics Tamás
2. Polyák Attila
3. Boros Bence

1998 és utána születettek
1. Horváth Gergely
2. Kiss Bálint
3. Welspacher Vivien

2000 és utána születettek
1. Nagy Kristóf
2. Domonkos Vilmos
3. Papp Viktor

2002 és utána születettek
1. Kis Martin Róbert
2. Borbély Kitti
3. Bakos Dominik

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést