A Pro Publicoval járó pénzdíj is a gyűjtőládába került


2011-06-06 16:54:57  | cikk: mo  | 


A Pro Publicoval járó pénzdíj is a gyűjtőládába került főképe
A Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör minden évben jótékonysági céllal szervezi meg motoros napját a Játékfesztivál keretében. A jótékony betyárok ezúttal a város egyik legrégibb óvodája, a Tókerti Óvoda részére gyűjtöttek. Az egyesület elnöksége – közjegyző jelenlétében – ma délután nyitotta fel a gyűjtőládát. A motoros nap látogatóinak adományaiból összesen 112.350 forint gyűlt össze. Ez valamivel kevesebb, mint ami a korábbi években volt tapasztalható. Az összeg sajnos nem fedezi a szervezet által megvásárolni kívánt ún. mászókás kettős hinta árát, hiszen ez az udvari játék több mint 300.000 forintba kerül. A Bakonyi Betyárok MBK elnöksége ezért úgy döntött, a szombaton elnyert Pro Publico kitüntetéssel járó pénzösszeget is e célja ajánlják fel. Emellett azonban továbbra is várják a felajánlásokat, hiszen az összeg még így is hiányos. 

A felajánlásokat a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör bankszámlaszámára várják: 12085004-00121596-00100005

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:36:33

Vasárnaponként élő istentiszteleti közvetítés a református templomból


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 16:03:30

Bűnmegelőzési program a strandon


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 19:18:04

A reformátusok is segítséget ajánlanak az idősek ellátásához