Bébiételt osztanak a Juhar utcában


2011-06-08 11:27:20  | cikk: mo  | 


Bébiételt osztanak a Juhar utcában főképe
Délután három óráig osztanak bébiételt a rászoruló kisgyermekes családok részére a Juhar u. 3. szám alatti, a volt Városgazdálkodási Vállalat telephelyén, a Tangazdasággal szemben. Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgáltatás munkatársai reggel 9 órától osztják a tejalapú folyékony tápszert és az üveges bébiételt a legrászorultabb 8 hónap és 2 év közötti gyermekek részére. 
A nagy mennyiségű bébiétel kora tavasszal a Teuton lovagrend jóvoltából érkezett Pápára, melynek nagy részét már szétosztották a rászorulók közt. Most a maradék mennyiséget a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgáltatás ügyfélkörébe tartozók és a legrászorultabb gyermekes családok között osztják szét. Az adományosztás mintegy 380 gyermeket érint. Egy gyermek számára egy zsugor, azaz 6 db folyékony tápszert és 28 üveg bébiételt adományoz a szervezet – tudtuk meg Maródiné Győrfy Viktória vezető családgondozótól. Maródiné Győrfy Viktória elmondta azt is, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet várhatóan nagy mennyiségű élelmiszerszállítmányt juttat településünkre, melyet a kisnyugdíjasok és a létminimum közelében élők között osztanak majd szét. Az adományosztály ideje előreláthatólag július 20-21. lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-23 17:21:58

Fertőtlenítik a pápai idősotthonokat


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 14:24:17

Koronavírus-fertőzöttek Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 12:28:11

Zárva vannak az iskolák, Pápán nem igényelték az ügyeletet


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 16:35:03

Húsz buszmegálló újul meg