Támogatja Egyházi Viktornét a PNKÖ


2011-06-08 16:03:46  | cikk: mo  | 


Támogatja Egyházi Viktornét a PNKÖ főképe
Ülésezett a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat ma délután. Az ülést Pillerné Fódi Ilona elnök vezette. A képviselők az első napirendi pontban véleményezték a Pápa Város Önkormányzata fenntartásában lévő Munkácsy Mihály Általános Iskola intézményvezetői állására érkezett egyetlen pályázatot. A pályázatot azért kellett kiírni, mivel a jelenlegi igazgató megbízatása 5 évre szólt és a közalkalmazotti törvényből kikerült az a paragrafus, mely szerint megbízatása nyugdíjba vonulásáig, illetve plusz egy évvel meghosszabítható. Egyházi Viktorné ezért pályázta meg az állást. Pillerné Fódi Ilona elmondta, a nemzetiségi tagozat eddig kifogástalanul működött, Egyházi Viktorné személyével kapcsolatban nincs ellenvetésük. Az ülésen elhangzott, a pályázat mind tartalmilag, mind formailag megfelelt az előírásoknak. A képviselők támogatják a jelenlegi intézményvezető újbóli megválasztását.
A vegyes ügyek keretében Pillerné Fódi Ilona arról számolt be, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatához benyújtott pályázatuk sikeres volt. A projekt keretében orvosi műszereket – egy defibrillátort, egy EKG-készüléket, egy 24 órás vérnyomásmérőt és egy minilabort – igényeltek. Az elnök hozzátette, várhatóan minden készüléket megkapnak, melynek átadására ez év utolsó negyedévében kerül sor.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 18:15:17

Nagy Zsolt főtörzsőrmestert választották az év tűzoltójának


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 20:32:11

Mától látogatható a Dürer-kiállítás a kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 13:17:36

Megújul a víztorony tetőszigetelése