Lokálpatrióták összejövetele


2011-06-08 20:35:31  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Lokálpatrióták összejövetele főképe

Egy évvel ezelőtt döntött úgy a városi lokálpatriótákból álló csoport, a Pápai Rotary Asztaltársaság, hogy a laza kereteket túllépve egy államilag is elismert keretszerkezeten belül fog tovább működni és megalakították a Pápai Lokálpatrióta Kör Egyesületet.  A 18 alapító tagon kívül vannak pártoló és tiszteletbeli tagjai is az egyesületnek. Előadásaikon a belső tagok mellett külső vendégek is részt vettek, mint például dr. Áldozó Tamás polgármester, dr. Mail József apát-plébános, ifjabb Márkus Mihály református lelkész, dr. Veress Gábor, a balatonfüredi Állami Szívkórház igazgatója és Mezei László főépítész.
Tegnap este évadzáró rendezvényükön az elmúlt egy évet értékelték és újabb terveket határoztak meg a jövőre nézve - tudtuk meg Decsi János elnöktől. Az ülés megkezdése előtt a közeli gyásznapról, Trianonról dr. Hermann István, a Jókai Mór Városi Könyvtár igazgatója emlékezett meg pár, a történelemkönyvekből nem ismert gondolattal. A megemlékezést az elnöki beszámoló, a pénzügyi tájékoztató majd a tisztújítás követte. Elnök maradt Decsi János, elnökhelyettes maradt Klempa Éva, és továbbra is Nagy Gabriella tölti be a gazdasági vezető szerepét. A találkozó a hagyományokhoz hűen kellemes beszélgetéssel egybekötött vacsorával zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 14:02:30

Elhunyt dr. Szundy Béla


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 15:35:48

Április közepén indul a Juhar utca újjáépítése


ajánlott cikk főképe

2020-08-01 22:26:45

Szakmakóstoló hét a Mezőben


ajánlott cikk főképe

2020-04-03 20:18:06

Megérkeztek Kínából az arcmaszkok