Országos selejtezőben szerepelt a Tarczy kosárcsapata


2011-06-09 18:47:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos selejtezőben szerepelt a Tarczy kosárcsapata főképe
A III. korcsoportos korosztálynak Körmenden és Sopronban rendezték a kosárlabda diákolimpia országos selejtezőjét. Pápa városát a Tarczy Lajos Általános Iskola kosárlabdázói képviselték, a fiúk Körmenden, a lányok pedig Sopronban léptek pályára. Az eredményekről Cserneczky Attilát a szezon utolsó edzésén kérdeztük, nem sokkal a hagyományos szülő-gyerek mérkőzés kezdését megelőzően.
- A lányokkal Sopron és a későbbi győztes Nagykanizsa ellen kellett felvennünk a versenyt, ami nem ígérkezett könnyű feladatnak. A kanizsaiaknál pályára lépett egy 194 cm magas, 13 éves lány, aki már most az NB I/B-ben játszik, nem csoda, hogy a pontok 90 százalékát is ő szerezte, biztos vagyok benne, hogy hallunk még róla. Ami a mi lányainkat illeti, az elején kissé meg voltak illetődve, az első meccsen a hazaiak ellen nagy vereségbe futottunk bele, a Nagykanizsa ellen már sokkal jobban szerepeltünk, remekül tartottuk magunkat, a lányokat csak dicséret illetheti.
A fiúknál négycsapatos elődöntőt rendeztek, a mieink a házigazdák mellett Marcalival és Oroszlánnyal kerültek egy csoportba.
- Oroszlány ellen mindjárt győzelemmel kezdünk, igaz a mutatott játékunk elmaradt a várttól, ami talán a nagy téttel magyarázható. Ezt követően már a döntőben a Körmend következett, akiktől nagyon kikaptunk, tény, a körmendiek nagyobb játéktudással rendelkeznek, ám a játékvezetők is őket segítették, engedték a kemény, verekedős játékot, ami nem a mi stílusunk. Jól kezdtünk, az első negyedben 16-13 állt az eredményjelzőn, ami nagy eredmény, a második félidőben az előbb említettek miatt megszórtak minket, kivívva ezzel az országos döntőbe való jutást, nekünk az igen értékes második hely jutott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető