Játékos egészségnap a Weöresben


2011-06-10 12:28:01  | cikk: mo  | 


Játékos egészségnap a Weöresben főképe
Az egész iskola diáksága játékos, sportos egészségnapon vehetett részt a Weöres Sándor Általános Iskolában ma délelőtt. Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos nevelésre és az egészséges életmód alapjainak megismertetésére, s mindezt nemcsak a tanórákon, hanem azon túl is. Ezért szervezték ma délelőtt a vetélkedőkkel, játékos feladatokkal tarkított napot is, melyen mind az alsósok, mind a felsősök részt vehettek. 
A vetélkedő 8 állomásán egy-egy feladattal szembesültek a diákok, melynek mindegyike természetesen a környezetvédelemre vagy éppen az egészséges életmódra utalt. A Weöres iskola korábban számos iskolán kívüli programban vett részt, többek között a Startolj reggelivel! országos projekthez is csatlakoztak. Pulay Róbertné igazgatóhelyettes elmondta, az egészséges élelmiszereket népszerűsítő program végén a gyerekek szinte továbbra is igényelték a finom ételeket, a projekt a Weöresben tehát elérte célját.
A sportos délutánon azonban nemcsak a játéké volt a főszerep. Akik részt kívántak venni az udvari játékok megújításában, ecsetet ragadtak és lefesthették azokat. A szervezők abban bíznak, hogyha a diákok saját energiájukat, munkájukat fektetik bele, sokkal jobban fognak vigyázni a játékokra. A gyerekek igencsak aktívak voltak, mind az alsósok, mind pedig a felsősök többen részt vettek a munkában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-12 13:52:50

Trianon emlékművek Veszprém megyében


ajánlott cikk főképe

2019-08-30 20:38:20

Nyitótábor a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 23:21:39

Slágerparti az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-11-06 17:22:14

Három chalet-val bővült a kemping


PÁPA időjárás