Bombariadó az Intersparban (frissítve)


2011-06-10 17:52:40  | cikk: HuHa  | 


Bombariadó az Intersparban (frissítve) főképe
Még tart a bombariadó miatti rendőrségi vizsgálat az Intersparban. A helyszínen a Pápai Rendőrkapitányság rendőrei keresőkutyákkal vizsgálják át a hipermarketet, a délutáni bejelentés nyomán.
Információink szerint 15 óra 30 és 16 óra között ismeretlen telefonáló egy belvárosi utcai telefonfülkéből hívta a tűzoltóságot azzal, hogy bombát helyezett el az Intersparban. Az épületből és a parkolóból kiterelték az ott tartózkodókat.
A Pápai Rendőrkapitányság rendőrei 18 óra 15 perckor feloldották a zárást, az átvizsgálás során robbanóanyagot nem találtak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-14 13:11:36

A kínai orvoslás - Fókuszban a vese


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 22:51:46

A Futball Éjszakája Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-08-30 22:36:00

Grőber Attila: Tiszteljük egymást, mi pápaiak


ajánlott cikk főképe

2019-10-27 23:49:31

Elfogytak a szavak, a zene szólt hozzánk


PÁPA időjárás