Izgalmas feladatok a Várkertben - Szent-István-nap a katolikus iskolában


2011-06-14 11:02:23  | cikk: mo  | 


Izgalmas feladatok a Várkertben - Szent-István-nap a katolikus iskolában főképe
Benépesült a Várkert ma délelőttre, hiszen két iskola is itt tartotta év végi diáknapját. A Szent István Római Katolikus Általános Iskola felső tagozatos diákjai számára minden évben itt zajlik az iskolanap, melyet a szervezők az intézmény névadójáról neveztek el. A Szent István-nap keretében megannyi érdekes program várta a fiatalokat. A csapatoknak 16 állomáson kellett végrehajtaniuk a  feladatokat. Hol ügyességi próba, sportos gyakorlatok, célba dobás, hol pedig szellemi totó, puzzle, activity vagy éppen zenei kvíz várta a gyerekeket. Természetesen az alsósok sem maradtak ki a vidám programokból, őket is hasonló megmérettetés várta az Erzsébet ligetben. A résztvevő csapatoknak számot is kell adniuk a végzett „munkáról”, hiszen az ún. „menetlevélben” minél kreatívabban kellett beszámolniuk arról, miként teljesítették az egyes állomások feladatait.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-19 15:52:18

Dr. Áldozó Tamás: folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 17:43:33

Március végére elkészülhet a Szent István úti járdafelújítás


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 15:29:35

Egyházi Andrea: A tanulás-tanítás új útja ez mindannyiunk számára


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 14:49:23

Elkezdődött a 2020-as rendhagyó érettségi vizsgaidőszak