Iskolai sportnap az Erkelben


2011-06-14 13:22:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Iskolai sportnap az Erkelben főképe
A tanév végéhez közeledve az intézmény évről-évre különböző programokkal igyekszik emlékezetessé tenni a tanítás utolsó napjait. Rendeztek már családi juniálist, sportági vetélkedést is, ezúttal nyolc állomásból álló sportvetélkedőt állított össze a tanári kar az alsós-, és felsős osztályok számára. A feladatok között dekázás, medicinlabda áthordás, szlalom, zsákban futás, hármasugrás, büntetődobás, célbadobás, váltófutás és egy akadálypálya szerepelt. Horváth Imre, az iskola testnevelője elmondta, idén szinte az összes tanulót sikerült mozgásra bírni.
- Az állomásos feladatok mellett a rendőrség munkatársainak közreműködésével kerékpáros ügyességi versenyt rendeztünk, de a gyerekek a Tűzoltósághoz is ellátogattak, ahol szintén feladat várt rájuk. Osztályonként nyolc lány és nyolc fiú alkotta a csapatot, így a tanulólétszám közel 90 százalékát sikerült megmozgatni. A diákokra nem lehet panasz, hiszen maximális odaadással hajtották végre a feladatokat, a versenyszámok sokszínűsége miatt mindenki megtalálhatta a hozzá legközelebb állót.

Az eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel