Az első évzáró a Munkácsy új aulájában


2011-06-15 17:01:53  | cikk: mo  | 


Az első évzáró a Munkácsy új aulájában főképe
A negyedik osztályosok műsorával kezdődött a tanévzáró ünnepély a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. Az ünnepséget két részre bontották. 15 órakor az alsósok, 17.30-kor pedig felsősök ballagással egybekötött tanévzáró ünnepségére gyűlnek össze a tanulók, pedagógusok és szülők az intézmény új aulájában.

A Munkácsy iskola felújítása kapcsán az igazgató elmondta, nem volt könnyű az elmúlt tanév, a zsúfoltság, a kikapcsolódást nyújtó udvar hiánya rányomta bélyegét az intézmény tanulóinak és pedagógusainak hangulatára. Egyházi Viktorné kiemelte, az alsó tagozatosok tanulmányi átlaga 3,76 lett, kitűnő bizonyítványt 55 tanuló vihetett haza. Az igazgató megjegyezte, a magatartási problémák meghatározóak voltak ebben a tanévben és a tanulók munkafegyelmével sem lehetnek elégedettek a pedagógusok. Egyházi Viktorné azt hangsúlyozta, tanulás nélkül nincs tudás, tudás nélkül nincs eredmény. Eredmény nélkül pedig nincs jövő.

Az évzáró ünnepségen a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok számára átadták a megérdemelt okleveleket és könyvjutalmakat, majd az intézmény elbúcsúztatta Völfinger Jánosnét, aki szeptembertől már nem tanít az intézményben, nyugdíjba vonul.

(A fotókat hamarosan a felső tagozatosok évzáró ünnepségén készült képekkel egészítjük ki.)  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:36:44

Az általános védőfelszerelésekből jól áll az Egészségügyi Alapellátási Intézet


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:58:14

Csak az élelmiszerpiac működhet, jövő héten fertőtlenítik az óvodákat


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 18:04:08

Adófórum az online számlázásról


ajánlott cikk főképe

2020-04-28 13:17:03

Dr. Nagy Ákos az év pápai rendőre