„Múlnak a gyermekévek…” - Tanévzáró a Weöresben


2011-06-15 19:38:34  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Múlnak a gyermekévek…” - Tanévzáró a Weöresben főképe
435 diák számára ért véget ünnepélyesen a 2010/2011-es tanév ma délután a Weöres Sándor Általános Iskolában, ahol már hagyomány, hogy a tanévzáró ünnepség keretén belül ballagnak el a nyolcadik osztályos tanulók is.
A Himnusz közös eléneklése után a hetedik osztályosok verssel és néhány kedves, szívhez szóló mondattal kívántak jó utat a három nyolcadik osztály tanulóinak, majd Tegyi Kornél 8.b osztályos diák búcsúzott az iskolától. Mint mondta, nyolc évig jártak ebbe az iskolába, s van mire emlékezni. Itt kovácsolódtak össze, s lettek jó osztályközösség. Vidáman gondolnak majd vissza a fociedzésekre, a versenyekre, a próbákra. Végül köszöntet mondott tanáraiknak, szüleiknek az évek során tanúsított gondos munkájukért és segítségükért.
A Weöres Sándor Általános Iskolában hagyomány, hogy a nyolcadik osztályból egy-egy osztályképviselő emlékül egy lakatot ad át az igazgatónak, jelképezve, hogy továbbra is kötődnek az iskolához.
Ezt követően Horváth Attila igazgató is szólt az egybegyűltekhez, aki hasznos tanácsokkal látta el a ballagókat, majd a tanév fontosabb eseményeiről beszélt.
- Intézményünk ebben a tanévben sem unatkozott. Rengeteg versenyen, mint például történelem, vers-és prózamondó, valamint logika versenyen szerepeltünk sikeresen, de a tollaslabda diákolimpián is képviseltettük magunkat. A 2010/2011-es tanévben 24 kitűnő és 32 jeles tanulóval büszkélkedhetünk - mondta el kérdésünkre az igazgató.
Az ünnepség a jutalomkönyvek átadásával folytatódott, melyet idén 117 diák érdemelt ki jó tanulmányi eredményével.
A tanévzáró a nyolcadikosok ballagásával, majd a bizonyítványosztással zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 10:09:20

Folytatódik az arcmaszkok osztása


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 22:06:09

A trianoni békediktátum századik évfordulójára emlékeztek Tapolcafőn


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 17:29:10

Alszámla a zsinagóga felújítására


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 14:20:02

Tartós élelmiszercsomagok a Máltai Szeretetszolgálattól