Heffler Pakson folytatja


2011-06-16 17:35:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Heffler Pakson folytatja főképe
A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks szerződtette Heffler Norbertet a Lombard Pápától. A 21 éves középpályás három évre írt alá, így egy csapatban futballozhat testvérével, Heffler Tiborral. Hefflert a Ferencváros, a Győri ETO és a Kecskemét és szerette volna megszerezni, ám a játékos annak ellenére, hogy elfogadta a Lombard ajánlatát, megegyezett az Európa-ligában induló Pakssal. A középpályás a 2010–2011-es idényben négy gólt szerzett a Pápa színeiben, és három gólpasszt is jegyzett, ám minden bizonnyal nem a tavaszi produkciója alapján figyeltek fel a rá…

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC