Ismét Pápán a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság


2011-06-17 12:20:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét Pápán a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság főképe
A tavalyi év sikerén felbuzdulva június 20-26-a között ismét Pápa városa szolgál az Aranycsapat Alapítvány által rendezett labdarúgó torna egyik csoportkörének helyszínéül. Keddtől szombatig a PGSZKI tagintézmény-, és a Spartacus sportpályán négy csapat küzd meg egymással: Erdélyből Székelyudvarhely, Szlovákiából Hidaskürt, Délvidékről Ada alakulata érkezik városunkba, a pápaiakat - csakúgy mint tavaly - a Petőfi Sándor Gimnázium képviseli. A játéknapokon délelőtt 10 órától párhuzamosan zajlanak majd a mérkőzések, az eredményhirdetést szombaton 12 órakor rendezik. A sport mellett számos kulturális kísérőprogram program várja a csapatokat, hétfőn ökumenikus istentiszteleten vesznek részt a Szent József Kápolnában, kedden városnézés szerepel a programban, szerdára történelmi vetélkedőt állítottak össze a szervezők, csütörtökön a Rábaközbe kirándulnak a játékosok és kísérőik, pénteken pedig a Pápai Bázisrepülőtére utaznak, emellett a Várkertfürdő adta lehetőségeket is kihasználhatják.
A baráti kapcsolatok létesítése és a hagyományok ápolása mellett a bajnokság célja a Kárpát-medence magyar diáksportjának az anyaországgal és a többi határon túli magyar közösséggel való találkozása.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-09 21:47:21

Perutz FC: Nem sikerült jól a hazai bemutatkozás


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 16:53:43

Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben