183 nap iskola után újra nyár


2011-06-17 18:47:38  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


183 nap iskola után újra nyár főképe
Ma kezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tanulói számára. A 183 nap iskola után itt a nyár, a könyvek, füzetek, iskolatáskák és ellenőrzők végre az asztal mélyére kerülhetnek.
A 2010/2011-es tanévzáró ünnepség idén is két felvonásban zajlott a 457 tanulót számláló Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. A hetedik és a nyolcadik osztályos tanulók már szerdán megkapták bizonyítványukat, ma pedig 17 órakor a negyedik, ötödik és hatodik osztályos tanulóknak, majd 19 órakor az első, második és harmadik osztályosoknak kezdődött az évzáró ünnepsége.
Az iskola tanulmányi átlaga 4,1 lett. Az idei tanévben a tanulás mellett sok rendezvényen, versenyen vettek részt a diákok, így a hagyományoknak megfelelően, az iskolai alapítvány jóvoltából, összesen 230 ezer forint értékben kaptak jutalmat a legjobbak.
- Sok programunk volt az idei tanévben. Az erkeles hagyományoknak megfelelően megrendeztük az Erkel Napot, a karácsonyi és év végi hangversenyünket. Mindannyian voltatok kirándulni, erdei táborban és szerepeltetek az iskolai KiMitTud-on, bizonyítva, hogy milyen ügyesek és sokoldalúak vagytok. Biztos vagyok benne, hogy a jövő tanévben is ugyanilyen jól teljesítetek majd. A bizonyítványok átadása előtt kívánok mindenkinek balesetmentes nyarat és jó pihenést - köszönt el a diákoktól Nemes István igazgató.
A tanév végével azonban az Erkelben nem áll meg az élet, mivel karbantartási és felújítási munkálatok veszik át a diákok helyét. Várhatóan elkészül a nyolc alsós tanterem parkettájának csiszolása, lakkozása, valamint minden terem és a nagy lépcsőház is tisztasági festést kap, illetve a nyár folyamán lambéria borítást kap a kis lépcsőház lábazati része.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:58:36

Épülhet a kétszer kétsávos út Győr és Pápa között (cikkünket frissítettük)


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 11:02:23

Megrongálták a piac fémszerkezetét (frissítettük cikkünket)


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:46:45

Mínusz 310 millió forint


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 18:47:36

Nem fogad látogatókat a múzeum, a könyvtár, a JMSZK, az Esterházy-kastély és a Várkertfürdő