Közös vacsora a Lombard Baráti Körrel


2011-06-17 21:32:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közös vacsora a Lombard Baráti Körrel főképe
Élőzene, hideg sör és finom pörkölt várta a Lombard Pápa drukkereit és játékosait a mai délutánon. A Baráti Kör tagjai ugyanis szezonnyitó közös vacsorára invitálták a családi szektor mögött felállított sátrakhoz a sárga-feketék nagy családját. Szerencsére sokan éltek a meghívással, így Németh János a Baráti Kör elnöke elégedetten vegyülhetett el a szurkolók között.
- Nem volt egyszerű a szervezés, az időjárástól nagyon tartottunk, szerencsére a felhők elkerültek minket, így a főszakácstól zöld utat kaptunk, felállítottuk a sátrakat, majd nekiláttunk a vadpörköltnek. Amíg el nem készül, zsíros kenyérrel és hagymával kedveskedünk a szurkolóknak, de természetesen a hideg sör sem hiányozhat. Örülünk, hogy a délutáni edzést követően a csapat tagjai is csatlakoznak hozzánk.

A Baráti Kör tagjai ebben a szezonban is teli torokból buzdítják majd a csapatot, emellett egy újabb dob megvásárlását tervezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége