A Nagytemplomban zárta az évet a katolikus iskola


2011-06-18 10:01:04  | cikk: mo  | 


A Nagytemplomban zárta az évet a katolikus iskola főképe
Közös tanévzáró rendezvénnyel ünnepelték a 2010/11-es tanév végét a Szent István Római Katolikus Általános Iskola alsó és felső tagozatos tanulói, pedagógusai és a szülők ma reggel a Nagytemplomban. A tanulók és az iskolai énekkar műsorát követően Gombásiné Takáts Gyöngyi igazgató köszöntötte a megjelenteket. Beszédében kiemelte, sikeres évet zárt az iskola. Ebben a tanévben összesen 415 diák járt az intézménybe. Számos alkalommal hoztak haza kiváló eredményeket a legkülönfélébb tanulmányi-és sportversenyekről. A diákok magatartásával összességében nem volt gond, az alsó és felső tagozatosok magatartási átlaga mintegy 4,11. Gombásiné Takáts Gyöngyi szerint az intézmény jó tanulmányi átlaggal zárja az évet, az alsósok 4,25-ös, a felső tagozatosok 3,84-es átlagot hoztak. Így az intézmény tanulmányi átlaga 4,04 lett.
Az igazgató elmondta, az első osztályosok tudását szöveges értékeléssel mérik, itt 8 kiváló teljesítmény született. Az első osztály kivételével a katolikus iskolában 42 tanuló ért el kitűnő osztályzatot, az elégtelen bizonyítvánnyal 15 gyermek tér haza.
Gombásiné Takáts Gyöngyi beszédében azt hangsúlyozta, nemcsak azok érdemelnek dicséretet, akik kitűnően teljesítettek vagy kiváló eredményeket értek el, hanem mindazok, akik a képességeiknek megfelelően dolgoztak. Hiszen Istentől kaptuk a tálentumainkat, és az a kötelességünk, hogy azokat jól és jóra használjuk fel – fogalmazott az igazgató. 
 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-09 19:18:13

Nyárvarázs gyermekszemmel


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 14:49:23

Elkezdődött a 2020-as rendhagyó érettségi vizsgaidőszak