Községek nyári sportversenye


2011-06-18 16:01:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Községek nyári sportversenye főképe
Az idei kiírásra tíz község csapata nevezett, a csapatokban az adott községben lakó, dolgozó vagy ott sportoló személy kaphatott helyet. Az atlétikai számokkal indult a nap, négy korcsoportban (lány, női, fiú és férfi) 100 méteres síkfutás, 400 méteres síkfutás, 4 x 100 méteres váltófutás, távolugrás és súlylökés szerepelt a versenyszámok között. A labdajátékok is népszerűek voltak idén, a férfi kispályás tornára nyolc község adta le nevezését, őket két négyes csoportba sorsolták. A nőknél és a fiúknál öt labdarúgó alakulat mérettette meg magát, közülük körmérkőzéseket követően derült fény a győztes kilétére. A kistérségi bajnokságban szereplő csapatok neveztek a női kézilabda tornára, a Homokbödöge, Vaszar, Ugod Mihályháza kvartett a mai napra Tapolcafővel egészült ki.
- Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki, a pályák is ideálisak voltak, a hangulatra sem lehetett panasz, így sikeres volt az idei verseny is – mondta Horváth István sportszervező. Ugod és Vaszar az atlétikai számokban és labdajátékokban is teljes létszámmal képviseltette magát, így sportolóik jó eredményeket értek el, elég csak a kispályás labdarúgásra gondolni, ami az összesített pontversenyben is meglátszik majd.

Eredmények:

Férfi labdarúgás:
1. Ugod
2. Nyárád
3. Tapolcafő

Fiú labdarúgás:
1. Ugod
2. Magyargencs
3. Nyárád

Női kézilabda:
1. Vaszar
2. Homokbödöge
3. Mihályháza

Női labdarúgás:
1. Homokbödöge
2. Ugod
3. Vaszar

Az atlétika eredmények itt!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC