10. tanévét zárta az evangélikus iskola


2011-06-19 17:08:47  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


10. tanévét zárta az evangélikus iskola főképe
Ünnepi tanévzáró istentiszteletre gyűltek ma össze az Evangélikus templomban a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola diákjai, tanárai és a hívek. Az ünnepély keretein belül búcsúztatta az iskola a nyolcadikos tanulókat is.
Az alkalmon Polgárdi Sándor esperes hirdetett igét, majd az iskola diákjainak színvonalas műsorát láthatták a jelenlevők, melyben a 7. osztályosok búcsúztatták a ballagókat. A nyolcadik osztályosok verssel és néhány szívhez szóló, kedves mondattal köszöntek el az iskolától.
Szűcs Gábor igazgató beszédében az elmúlt tanévet értékelte, amely nagyon mozgalmas volt. Sok versenyen szerepelt az intézmény. Sikeres volt a Mese,- a Gyurátz-, és a gyermeknap is.
Elmondta, hogy a 2010-2011-es tanév 188 diák számára ért véget a mai napon. Az iskola tanulmányi átlaga 4,035 lett, ebből 30 tanuló kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhet.
Az istentisztelet végén ötven diák jutalomkönyvet kapott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka


ajánlott cikk főképe

2020-08-20 11:30:41

A Kíváncsiság és a Szentivánéji Álom Magyarország tortái 2020-ban


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 13:08:23

Hagyományőrző tábor a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 19:37:12

Trianon a velünk élő múlt, a velünk élő történelem