Lovaglás, strand, kézműves játszóház - Kéthetes alkotótábor a JMK szervezésében


2011-06-20 14:40:53  | cikk: mo  | 


Lovaglás, strand, kézműves játszóház - Kéthetes alkotótábor a JMK szervezésében főképe
Közel 50 gyermek jelentkezett a Jókai Mór Művelődési Központ által szervezett  nyári alkotótáborba, mely ma indult három csoportfoglalkozással. A kéthetes tábort az általános iskolás gyermekek számára hirdették. A résztvevők három foglalkozásra jelentkezhettek, volt lovaglási lehetőség a Pápai Lovasiskolában és a Halász-póniudvarban, aki pedig inkább a kézügyességét kívánta fejleszteni, a JMK színházépületében helyet kapó kézműves játszóházba iratkozhatott fel. A csoportfoglalkozások délelőttönként zajlanak, délután pedig strandra, játszótérre mennek a gyerekek, kirándulnak Szombathelyre és szabadtéri programokon vehetnek részt. 
Az alkotótáborban mindig nagyon népszerű a lovas foglalkozás. A gyerekek már reggel kilenc órakor kimentek a Pápai Lovasiskolába, ahol megtapasztalhatták a lóval való bánásmód örömeit és átélhették a lovaglás élményét. A napi közel kétórás foglalkozás alatt a gyerekek csapattá kovácsolódnak, a lovaglás kielégíti a mozgásigényüket és egyfajta terápiás jellege is van, hiszen hatalmas szerepe van személyiségük formálásában is. 
Az alkotótábor július 1-én zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-20 21:13:35

20-ra csökkent a fertőzöttek száma városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-09-09 19:15:17

Kismértékű elmozdulások a járványügyi számokban


ajánlott cikk főképe

2020-09-11 21:46:33

Mindig van remény - Együtt az öngyilkosság ellen


ajánlott cikk főképe

2020-07-10 17:02:10

Hittantábor a Szent Anna Plébánia szervezésében