Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Túl az első játéknapon


2011-06-21 14:45:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Túl az első játéknapon főképe
Két mérkőzéssel kezdetét vette a nyolcadik bajnokság, a mai délelőttön Hidaskürt – Székelyudvarhely valamint Ada – Zenta találkozókat rendeztek. A Spartacus pályán délelőtt 10 órától a négyszeres bajnok Székelyudvarhely egy látványos, végletekig izgalmas, helyzetekben bővelkedő mérkőzésen Zota Dániel találatával 1-0-ra legyőzte a tavalyi pápai elődöntő második helyezettjét. A székelyudvarhelyiek nyolcadik alkalommal vesznek részt a tornán, tavaly Felcsúton kapcsolódtak be a küzdelmekbe.
- Ezidáig négyszer sikerült megnyernünk a tornát, sajnos a legutóbbi három alkalommal nem sikerült a döntőbe jutnunk – mondta Kiss Lajos, a csapat edzője. Fiatal csapattal érkeztünk, hiszen az idősebbek most érettségiznek, így az 1993-as korosztállyal veszünk részt a tornán. Küzdelmes mérkőzés volt az első meccsünk, egy szép találattal sikerült megszereznünk a vezetést, ezt követően próbáltuk tartani az eredményt, a második félidőben közel állt az ellenfél az egyenlítéshez, de sikerült megőriznünk az előnyt, az első félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk. Tegnap érkeztünk Pápára, mind a körülményekkel, mind a pályával nagyon meg vagyunk elégedve, remélhetőleg holnap Ada ellen tovább gyarapítjuk a pontjaink számát.

A nap másik meccsén a délvidéki Ada alaposan kitömte a zentaiakat, 9-1 lett a végeredmény.

Holnap szintén 10 órakor kezdődnek a találkozók a Spartacus pályán bemutatkoznak a pápaiak, a Petőfi Gimnázium Hidaskürttel meccsel, míg a PGSZKI sportpályáján Székelyudvarhely – Ada találkozót rendeznek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor