Bárányos kényszerből váltott


2011-06-21 15:58:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bárányos kényszerből váltott főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Lombard Pápa karmestere Bárányos Zsolt elhagyta a pápai csapatot, és az élvonalbeli Vasasban folytatja a pályafutását.
- Nagyon jól éreztem magam a Lombardnál – mondta a Nemzeti Sportnak a középpályás. Amikor két és fél esztendővel ezelőtt odaszerződtem, a csapat másodosztályú volt, és azt ígértem Bíró Péternek a félszezonban, hogy igenis feljutunk. Megtettük. Aztán azt mondtam, hogy ha törik, ha szakad, évről évre benntartom a csapatot az első osztályban. Ez is megtörtént. Mára a Pápa az NB I egyik legstílusosabban futballozó gárdája lett, nagyrészt Véber György munkájának köszönhetően. Mondom, szerettem ott játszani, ám a körülmények, mondjuk úgy, rákényszerítettek a váltásra. De erről most nem szeretnék többet mondani.

Bárányos két és fél idényen át segítette a pápaiakat, előbb a feljutáshoz, majd abban, hogy az élvonal egyik biztos középcsapatává váljanak. A szerződése viszont lejárt, és többszöri egyeztetést követően sem sikerült megállapodnia a klubbal a közös folytatásról, így távozott.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-01 15:08:35

Megdőlt a tavalyi csúcs


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 17:57:05

Bajnoki címeket szereztek a pápai tollaslabdázók


ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát