Városnéző túrán voltak a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság résztvevői


2011-06-21 20:35:53  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Városnéző túrán voltak a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság résztvevői főképe
Városnéző túrán voltak ma a Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság résztvevői, első állomásuk a Kékfestő Múzeum volt. A múzeumban interaktív tárlatvezetés során ismerkedhettek meg a fiatalok városunk egykori jelképével és a kékfestés titkaival. A múzeumból az Esterházy-kastélyba sétáltak, ahol szó szerint élő képet kaptak egy barokk kastély hétköznapjaiból, majd toronylátogatásra indultak a Nagytemplomba. Utolsó állomásuk a városnézés során a református templom volt, ahonnan a Várkertfürdőbe ment az ifjúság kipihenni a mai nap fáradalmait. A délvidéki Zenta, Ada és a felvidéki Hidaskürt településekről valamint Székelyudvarhelyről érkező diákoknak nagyon tetszett a város.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-18 15:55:48

Marton Sándor: Jogaimmal élve, minden szabályt betartva kerültem ebbe a mezőnybe


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 12:16:46

Közös séta az új járdán


ajánlott cikk főképe

2019-09-13 16:11:59

Megérkeztek az első okospadok Pápára


ajánlott cikk főképe

2019-11-19 23:42:15

70 év képekben


PÁPA időjárás