Vajon az iskola megad-e mindent a diákoknak?


2011-06-21 20:41:03  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Vajon az iskola megad-e mindent a diákoknak? főképe
Kicsengettek ma reggel az Acsády Ignác Szakképző Iskolában is. A tanárok és különösen a diákok nagy örömére ma lezárult a 2010/2011-es tanév. Az évzáró ünnepséget hagyományosan az iskola udvarán tartották, ahol Kemény Éva igazgatónő a rövid, de annál tartalmasabb műsor után köszönt el diákjaitól. -A vakáció jó dolog. Különböző gondolatok, talán kérdések is kavaroghatnak bennünk, ha visszagondolunk az elmúlt tanévre. A kilencedikesek, akik egy éve koptatják az iskolapadot, sokszor a szó valódi értelmében is, talán megkérdezik maguktól, hogy érdemes volt-e ide beiratkozni, érdemes-e idejárni. Titkon reménykedem abban, hogy igennel válaszolnak. Akik most fejezték be a tizediket, azok túl vannak már a felén, szeptembertől kifelé mennek az iskolából, a tizenegyedikesek pedig jövőre érettségiznek, jön a szakmai vizsga, lassan számot kell adniuk arról, amit itt tanultak. Talán az is megfordul a fejekben, hogy jó lenne megszerezni egy másik szakmát is. A végzősök már visszafelé tekintenek, ha az iskolára gondolnak, őket a munkakeresés tartja most izgalomban - mondta az igazgatónő.
Végül Kemény Éva költői gondolatokkal búcsúzott munkatársaitól és diákjaitól a nyári szünet idejére. - Vajon az iskola megad-e mindent ahhoz, hogy akik itt végeznek, azok munkát is találjanak és el tudjanak, el merjenek helyezkedni a tanult szakmájukban? De ez csak az érem egyik oldala, így minden diáknak fel kellene tennie magában a következő kérdést is. Megtettem-e mindent, hogy a lehető legtöbbet elsajátítsak abból az elméleti és gyakorlati ismeretanyagból, amivel az évek alatt itt találkoztam - fogalmazott az igazgatónő, majd tartalmas és pihentető nyarat kívánt mindenkinek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-27 21:23:47

Szombaton ismét Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 18:02:39

A holnap művészei


ajánlott cikk főképe

2019-11-05 20:18:27

Interaktív vándorkiállítás nyílt a Pál utcai fiúkról a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-10-23 22:24:05

Dr. Áldozó Tamás: Legyünk erősek az emlékezésben, legyünk bátrak a tiszteletadásban!


PÁPA időjárás