Az iskola történetének 62. tanévzárója a Petőfiben


2011-06-21 20:48:44  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az iskola történetének 62. tanévzárója a Petőfiben főképe
A Petőfi Sándor Gimnáziumban ma tartották a 2010-2011-es tanévzáró ünnepélyt.
Huszár Endre igazgató beszédében az elmúlt iskolaévet értékelte, szólt az éves munkaterv teljesítéséről, a tanulmányi munka alakulásáról, a nevelés eredményeiről és gondjairól, valamint a tanulmányi és sportversenyek legjobbjainak adott át jutalmat.
- Eljött a bizonyítványosztás ideje, a sikerek besöprésének és a kudarcokkal való szembesülésnek a pillanata. 14 osztályban 410 diákunk zárta a 2010-2011-es tanévet, 27 főállású és 7 óraadó tanár irányításával. Tanulmányi szempontból jó évet zárhattunk. Örvendetes, hogy három osztály is 4,0 feletti átlagot ért el, a 9. B 4,13-mal, majd őket követi a 13. B és a 11. H. Iskolánkban kilenvcen diák lett kitűnő, egy-két jó mellett jeles eredményt tízen értek le. Még zajlanak az érettségik, de a 13. B és a 12. H eredményeit már ismerjük. Közülük heten lettek kitűnők, ezért az iskolaszék pénzjutalomban részesíti őket. Kitűnő lett a 12. H-ban Farkas Dániel és Kocsis Júlia, 13. B-ben Pető Enikő, Simo Orsolya, Üveges Tímea, Veilandics Kitti és Zsegraics Gábor - mondta Huszár Endre.
Ezt követően az oktatási-nevelési feladatokról szólt. Mint mondta a tanév egyik nagy kihívása volt a két tanítási nyelvű tagozaton az egyes közismereti tárgyak angol nyelven történő oktatásának elindítása. A tavalyi előkészítő év után a 10. B-sek már a földrajzot, a matematikát és a történelmet angolul tanulták.  Jól sikerültek az iskolai ünnepségek, a bálok, a kirándulások - tette hozzá az igazgató.
Nagy Estilla 9. b osztályos tanuló a Csík Zenekar: Most múlik pontosan című dalát énekelte el, majd a jutalomkönyvek átadása következett, melyet a Galántai Márta Edit Alapítvány ajánlott fel a földrajz és a biológia tantárgy legjobb idei versenyzőinek.
A nyári szünet kezdetét a Szózat eléneklése után dobpergés jelképezte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 12:30:58

Aki teheti ne vigye óvodába, bölcsődébe gyermekét - Unger Tamás alpolgármester sajtótájékoztatója


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 14:28:57

A te országod. A te hangod - Nemzeti konzultáció a koronavírusról


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 14:37:43

Nincs igazolt beteg Pápán, elmarad a testületi ülés, holnaptól nem kell parkolási díjat fizetni - sajtótájékoztatót tartott a polgármester