Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Zenta megszerezte első győzelmét


2011-06-23 15:18:50  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Zenta megszerezte első győzelmét főképe
Három napja zajlanak városunkban az elődöntő mérkőzései. Ma a hidaskürtiek töltötték pihenéssel a napot, a tartalékos pápaiak az élen álló Ada ellen futottak ki a zöld gyepre, míg a PGSZKI pályáján Székelyudvarhely az eddig nyeretlen Zentával játszott. A petőfisek négy stabil kezdőjátékosukat – köztük a kapust – voltak kénytelenek nélkülözni a mérkőzésre, ami meg is látszott az eredményen, a délvidékiek a vártnál simábban, 4-0-ra győzték le Koncz János csapatát.
- Játékerőben kicsit halványabbak voltunk, de az ellenfél is erősebb játékerőt képviselt a tegnapinál – mondta Koncz János, utalva a szerdai Hidaskürt felett aratott győzelemre. Az eredménytől függetlenül örömmel vesszük az ilyen felkéréseket, a gyerekek is maximális lelkesedéssel jöttek. Pénteken, már teljes kerettel remélhetőleg le tudjuk győzni a székelyudvarhelyieket. Ismerve az idei mezőnyt, meggyőződésem, hogy Ada nyeri a pápai elődöntőt, fizikálisan és a játékszervezésben is a többiek fölé nőnek, egységesen védekeznek, és minden poszton találunk egy olyan játékost, aki kiemelkedik a mezőnyből.
A nap másik találkozóján a hárompontos Székelyudvarhely 2-1 arányban kikapott a korábban nyeretlen délvidéki Zentától.
A csapatok és kísérőik ma a Rábaközbe látogatnak, holnap 10-től Pápa – Székelyudvarhely (Spartacus pálya) és Zenta – Hidaskürt (PGSZKI pálya) találkozókat rendeznek.

Eddigi eredmények:

1. játéknap
Hidaskürt – Székelyudvarhely 0-1
Ada – Zenta 9-1

2. játéknap
Pápa – Hidaskürt 4-0
Székelyudvarhely – Ada 0-6

3. játéknap
Pápa – Ada 0-4
Székelyudvarhely – Zenta 1-2

A bajnokság állása:
1. Ada 6 pont (+14)
2. Székelyudvarhely 3 pont (-6)
3. Zenta 3 pont (-7)
4. Hidaskürt 0 pont (0)

A Petőfi Gimnázium versenyen kívül indult, az ellenük elért eredmény nem számít bele a végső sorrendbe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny