Az önkormányzat támogatja a civileket


2011-06-24 10:43:25  | cikk: HuHa  | 


Újabb támogatási szerződéseket írt alá városunk polgármestere a település civil szervezeteivel. A közelmúltban kötött megállapodás szerint a - a polgármesteri keretből - huszonötezer forint támogatást kapott a Nők Klubja, melyet tervezett kirándulásához használhat fel. Legutóbb a Szívesház Szív- és Érbetegek Egyesületével kötött szerződést a város - a költségvetésben a civil pályázatok támogatására szolgáló keretből - huszonötezer forinttal segítve a csoport Életmód táborának megrendezését. A Veszprémi Egyházmegye Esperesi Hivatala százezer forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melyet a III. Veszprém megyei evangélikusok találkozójának szervezésére fordíthat. Ezt az összeget az önkormányzati költségvetés egyházi keretéből kapta a pápai közösség. A támogatottak között van a Hagyományok Hegye Egyesület is, ők a „Hegy napja” elnevezésű programjukhoz kaptak százötvenezer forintot a városi költségvetésben biztosított polgármesteri keretből. E négy támogatási szerződéssel tovább bővült azon pápai szervezeteknek, közösségeknek a száma, melyek munkájához a város anyagi forrásokkal járul hozzá, egy-egy meghatározott cél megvalósításának segítésére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-31 18:02:53

Két nap alatt 20 szabálysértő autós a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 18:24:01

Egy hét múlva strandolhatunk!


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 11:43:16

Új termékek a Pápai Hústól - Vegán Pápai Ízek


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására