Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Továbbra is Ada az élen


2011-06-24 15:57:59  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Kárpát-medencei Összmagyar Diákbajnokság: Továbbra is Ada az élen főképe
A bajnokság negyedik játéknapján a zentaiak az ezidáig pont nélkül álló Hidaskürtöt fogadták a PGSZKI sportpályáján. A mérkőzés különbözött az elődöntő eddig lejátszott hét mérkőzésétől, ugyanis a két csapat játékosai finoman szólva is parázs meccset játszottak, melyet 0-1-ről fordítva a hidaskürtiek nyertek meg. A rengeteg reklamálással, a kemény, olykor szándékosan durva belépőkkel tarkított összecsapáson a számtalan sárga lap mellett egy piros is előkerült, így a felvidékiek 10 emberrel fejezték be a találkozót.
- A szerencsésebb csapat nyert – kezdte az értékelést Csanád István, a zentaiak edzője. Számítottunk rá, hogy kemény meccs lesz, szerencsére komoly sérülés nem történt. A srácok a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumba járnak, sajnos egyéb okok miatt csere nélkül, 11-en tudtunk ezen a tornán részt venni, csak dicsérni tudom a fiúkat, akik ma is mindent megtettek. Az idei küzdelmeket rosszul kezdtük, az adaiaktól elég nagyarányú vereséget szenvedtünk, majd az erdélyieket sikerült legyőznünk. Ma is benne volt a győzelem a játékunkban, félidőben még vezettünk is, sajnos a szerencse ma a másik csapatot segítette. A többiek nevében is mondhatom, hogy nagyon jól érezzük magunkat Pápán, az Esterházy-kastélyról, a Bázisrepülőtérről is szép emlékeink vannak, a fiúk megszerették a Várkertfürdőt is, kedden pedig sikerült megnyernünk a történelmi vetélkedőt.
Holnap véget ér az idei pápai elődöntő, 9 órakor a hidaskürteik Ada, 10:30-tól a pápaiak Zenta ellen szerepelnek. Az ünnepélyes eredményhirdetést és a díjátadást 12 órakor tartják a PGSZKI gyepén.
A nap másik találkozóján a Petőfi Gimnázium 3-2-re győzte le Székelyudvarhely csapatát, a hazaiak részéről Kocsis Martin mellett Enyingi Marcell kétszer mattolta az ellenfél kapusát.

Eddigi eredmények:

1. játéknap
Hidaskürt – Székelyudvarhely 0-1
Ada – Zenta 9-1

2. játéknap
Pápa – Hidaskürt 4-0
Székelyudvarhely – Ada 0-6

3. játéknap
Pápa – Ada 0-4
Székelyudvarhely – Zenta 1-2

4. játéknap
Pápa – Székelyudvarhely 3-2
Zenta – Hidaskürt 1-2

A bajnokság állása:
1. Ada 6 pont (+14)
2. Hidaskürt 3 pont (0)
3. Székelyudvarhely 3 pont (-6)
4. Zenta 3 pont (-8)

A Petőfi Gimnázium versenyen kívül indult, az ellenük elért eredmény nem számít bele a végső sorrendbe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta