Változott a IV. Repülős Baráti Találkozó esti programjának helyszíne


2011-06-26 15:47:20  | cikk: mo  | 


Korábban beszámoltunk arról, hogy 2011 július 2-án négy helyszínen zajló IV. Repülős Baráti Találkozónak ad otthont Pápa városa. A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy az esti zenés összejövetel helyszíne megváltozott Az Acsády Ignácz Szakképző Iskola étterme helyett a programot a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tagintézménye, vagyis a volt mezőgazdasági iskola fogadja be, a szállást is itt biztosítják a szervezők. A baráti beszélgetésre - változatlanul - este 19 órakor várják a repülős bajtársakat és érdeklődőket. A délutáni program változatlan.

A rendezvényen való részvételhez Az Ég Katonái Hagyományőrző Egyesület honlapján lehet regisztrálni. A részvétel díja (vacsorával együtt) 3000 forint.
További információ :
Horváth Ferenc 06/70/340-9972
http://www.azegkatonai.hu/

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-25 21:50:03

Továbbra is Bakó István vezeti a Városgondnokságot


ajánlott cikk főképe

2020-06-25 13:00:23

Trambulin a jótékonysági főzőverseny bevételéből


ajánlott cikk főképe

2020-08-11 20:55:03

Augusztus 11. kedd 20.30 óra: nem emelkedett a fertőzöttek száma hétfő este óta


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 19:37:12

Trianon a velünk élő múlt, a velünk élő történelem