Változott a IV. Repülős Baráti Találkozó esti programjának helyszíne


2011-06-26 15:47:20  | cikk: mo  | 


Korábban beszámoltunk arról, hogy 2011 július 2-án négy helyszínen zajló IV. Repülős Baráti Találkozónak ad otthont Pápa városa. A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy az esti zenés összejövetel helyszíne megváltozott Az Acsády Ignácz Szakképző Iskola étterme helyett a programot a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tagintézménye, vagyis a volt mezőgazdasági iskola fogadja be, a szállást is itt biztosítják a szervezők. A baráti beszélgetésre - változatlanul - este 19 órakor várják a repülős bajtársakat és érdeklődőket. A délutáni program változatlan.

A rendezvényen való részvételhez Az Ég Katonái Hagyományőrző Egyesület honlapján lehet regisztrálni. A részvétel díja (vacsorával együtt) 3000 forint.
További információ :
Horváth Ferenc 06/70/340-9972
http://www.azegkatonai.hu/

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-28 22:25:56

Új lélegeztetőgépek és altatógép a kórházban


ajánlott cikk főképe

2019-11-11 07:36:55

Nyílt nap a Refiben


ajánlott cikk főképe

2019-09-04 23:24:15

Csülök, cicege, bor és szórakoztató programok - elkezdődött az ötnapos fesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 21:06:08

Önkéntes fiatalok a Nátuskerti Óvodában


PÁPA időjárás