Ferenczi a Lombardnál folytatja


2011-06-27 14:07:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ferenczi a Lombardnál folytatja főképe
A Nemzeti Sport információi szerint Ferenczi István a korábbi hírekkel ellentétben nem a Haladásnál, hanem Pápán folytatja. A csatár klubja, a Vasas már megegyezett a pápai vezetőkkel, a támadó pedig kétéves szerződést kötött, így a csatár Véber György csapatát erősítheti a következő szezonban. Ferenczi egy év után távozik a Vasastól, az előző szezonban 24 bajnokin 11 gólt szerzett a piros-kékeknél. A támadónak a Győr, az MTK, a Debrecen, a Zalaegerszeg, a Ferencváros és a Vasas után (Angyalföldön két ízben is játszott) a Pápa lesz a hetedik magyar klubja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel