Pápán is demonstrálnak


2011-06-29 10:21:14  | cikk: HuHa  | 


Harmincnyolc autóból, két kerékpárból és egy robogóból álló néhány száz méteres kocsisor zárja le a fél útpályát reggel óta a várost elkerülő út Celli úti körforgalmától kifelé, a Győr felé vezető szakaszon. A negyven demonstráló között nyugalmazott rendőrök, honvédek, vám-és pénzügyőrök valamint tűzoltók vannak, akik a Független Rendőr Szakszervezet és a Liga konföderáció országos akciójához csatlakozva tiltakoznak a kormány tervezett intézkedései ellen. A demonstrációval a korkedvezményes és korengedményes nyugdíjak megóvásáért, a munkavállalói jogok védelméért és az érdemi érdekegyeztetésért kívánnak fellépni.
A félpályás útlezárással érintett szakaszon rendőrök biztosítják a helyszínt, a váltakozó irányú közlekedést jelzőlámpák irányítják és 40 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben. A tiltakozók 10 óra 30 perckor forgalmi sávot váltanak és a Győr felől a Celli úti körforgalomhoz vezető sávot zárják le. Az érintett útszakaszon kisebb torlódásra kell számítani és fokozott óvatossággal közlekedni.
A demonstrálók 14 órától felvonulást tartanak a városban, a rendőri felvezetéssel haladó tiltakozók útvonalát a hírportálunk főoldalán megtalálható közlemény tartalmazza.

A demonstrációról később bővebben is szólunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-28 08:29:24

Megáldották a Szent József-kápolna toronysisakját


ajánlott cikk főképe

2019-11-21 22:29:03

Erdőtelepítést tervez az önkormányzat


ajánlott cikk főképe

2019-11-03 22:08:20

Szabadságkoncert a Vastag fivérekkel


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 20:12:04

Az Újraélesztés Nemzetközi Világnapja a pápai mentőállomáson


PÁPA időjárás