Focitábor a Spartacus pályán


2011-06-29 17:43:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Focitábor a Spartacus pályán főképe
1999 óta minden évben rendeznek foglalkozást a legkisebbek számára, idén a Bozsik Program táborába sok fiatal labdarúgó jelezte részvételi szándékát. Júniusban három héten keresztül nagy sikerrel zajlik a képzés, melyeken nemcsak pápai, hanem Pápa környéki gyerekek is aktívan vesznek részt. Horváth Imre edző elmondta, vegyes társaság jött össze, ezért meg kell osztani a figyelmüket és igyekeznek olyan feladatokat összeállítani, melyekben mindenki örömét leli.
- A korábbi években volt rá példa, hogy még a középiskolás korosztály is képviseltette magát, mára jobbára az általános iskolások jelentkeznek, 5-6 éves csemete a legfiatalabb, de a legidősebb is alig múlt 11 esztendős. 1-1 elleni párharcok, 3-1-es cicajáték, és természetesen egymás elleni játék is szerepel a napi programban, igyekszünk az egyéni képzésre is nagy hangsúlyt fektetni. A foci mellett a Várkertfürdőbe is ellátogatunk, a srácok nagyon élvezik a Nagy tappancs medencét, bízom benne, hogy jövőre is sokan választják a mi táborunkat.

A focitábor második turnusa holnap ér véget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin