Bali: Nem értem Vébert


2011-06-30 11:27:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bali: Nem értem Vébert főképe
A tavalyi szezon végén a Lombard Pápa elköszönt a szegedi származású Bali Pétertől. A búcsú körülményeiről és a jövőről a delmagyar.hu-nak beszélt a támadó.
– Elég furcsa körülmények között tudtam meg, hogy már nem kellek Pápán: nászúton voltam, amikor az egyik csapattársam felhívott a hírrel – mondta Bali Péter – Aztán én csörögtem rá a kapusedzőnkre, Laci bácsira, aki először még nem tudta megerősíteni a hírt, majd később már ő mondta el, hogy valós az információ. Aztán a klub menedzsere, Árki Gábor közölte velem hivatalosan is a tényt, amelynek eredményeként a 2013. december 31-éig érvényes szerződésemet felbontották. Nem értem Véber György edzőt, hiszen a térdproblémám óta szinte elfelejtett. A klub nem igazán támogatott, magam kezdtem el az edzéseket, így azonban sokkal lassabban haladtam a felépülésben – jegyezte meg Bali. – Most éppen pakolászunk Pápán, a hazaköltözést intézzük és szervezzük, miközben kijelenthetem: a sérülés már a múlté.
A csatár még nem tudja hol folytatja, Szeged de még akár Németország is szóba kerülhet.
- Szegedről még nem kerestek, most németországi próbajátékra készülök, több harmadik ligás csapat vár, a hétvégén talán már ki is kell utaznom. De a szegedi hírek beletették a bogarat a fülembe. Ha tényleg komolyak a célok, komolyak a szándékok és hitelesek a vezetők, el tudnám magam képzelni újra szegedi mezben. Házas ember lévén már nemcsak magamra kell gondolnom. A feleségemnek könnyebb lenne a városban felépítenie karrierjét, nekem is perspektíva lehet a futballjövő szempontjából Szeged, szóval szívesen segítenék a későbbi feljutás kiharcolásában – tette hozzá végül Bali Péter.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége