Rosszul sikerült a Lombard főpróbája


2011-07-08 20:57:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rosszul sikerült a Lombard főpróbája főképe
A Lombard Pápa utolsó felkészülési mérkőzésen Ausztriában 200 néző előtt négygólos vereséget szenvedett a bolgár többszörös bajnok, Európa Liga szereplő Levszki Szófiától. A bolgárok már a 7. percben Mladenov révén előnybe kerültek, , majd a 21. percben Ars, majd a 33. minutumban Tvestkov is betalált, 3-0 állt az eredményjelzőn a félidőben. A végeredményt a 76. percben a szünetben pályára lépő Starokin adta meg, így negyedik felkészülési meccsén is vereséget szenvedett a Lombard Pápa. A mieink a Szűcs-Nagy, Dlusztus, Totadze, Németh-Farkas, Puri, Ganugrava-Lovrencsics, Marics, Ferenczi összeállításban kezdtek.
Egy héttel a bajnokság vége előtt úgy tűnik vannak még távozók, Bíró Pétert jelenleg a Kaposvár szakmai stábja teszteli, de az biztos, hogy Denis Rebryk 2008 után elhagyja a pápaiakat, miután a klub nem hosszabbította meg a lejárt szerződését. A 26 éves ukrán középpályás a legutóbbi szezonban 26 mérkőzésen két gólt lőtt és három gólpasszt adott. Rebryk idehaza korábban a Vasas és a Jászberény csapataiban is játszott.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a bajnoki rajt előtt a klub vezetősége szurkolói ankétra várja a csapat szimpatizánsait. A találkozónak július 13-án, szerdán 18:30-kor a Perutz Stadion „B” szektora ad otthont. Az összejövetelen a klubvezetés mellett Véber György vezetőedző, Szűcs Lajos csapatkapitány és a frissen igazolt játékosok is ott lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-24 14:25:37

Túl a 60-on is a triatlon szerelmese - Burján Ernőné Zsuzsa példát mutat a fiataloknak


ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra