A trafóház ég (frissítve)


2011-07-11 15:12:29  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


A trafóház ég (frissítve) főképe
14 óra előtt nem sokkal észlelték a vasút környékén és a városközpontban élők, hogy az állomás irányából sűrű, fekete füst száll fel. Mint kiderült a Haas + Sohn  Kft. Telephelyén gyulladt ki egy trafóház. A tűz oltása jelenleg is tart, megkezdése előtt az E-on munkatársai áramtalanították a telepet. A pápai tűzoltók két járművel vannak a helyszínen, hogy megfékezzék a lángokat és megállapítsák a tűz okát. Személyi sérülésről és a tűz okáról egyelőre nincs információnk.
A tűzeset miatt várhatóan még másfél órán át nem lesz áramszolgáltatás a környéken.

A cég képviselője szerint a tüzet egyértelműen műszaki hiba okozta. A transzformátor jegyzőkönyvvel ellátott, bevizsgált. A tűz nem emberi mulasztás miatt keletkezett. A Haas + Sohn  Kft. képviselője hozzátette, a műszaki hiba kivizsgálása folyamatban van. A tetőszerkezet megerősítése és a megfelelő takarítás után véleménye szerint holnapután újra megkezdődhet a munka a vállalatnál.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-21 16:50:53

Nagy mennyiségű adományt hozott a Teuton lovagrend


ajánlott cikk főképe

2019-07-10 08:58:52

Utazó digitális élményközpont a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-07-12 23:58:37

Pegazus Parádé a magyar népmesék jegyében


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 12:51:02

Játékelemeket vásároltak az Igali főzőversenyen befolyt adományból


PÁPA időjárás